top of page

White wash Traprenovatie en Wenteltrap Renoveren

Het blijkt dat de bezoekers van deze website het meeste hebben gezocht naar het renoveren van een wenteltrap, of naar de white wash look.


Wenteltrap

Heb je thuis een stalen wenteltrap, en ben je er niet meer tevreden over? Dus dan maar eruit hakken en een gewone trap laten zetten? Nee dat hoeft helemaal niet!

Er is een mogelijkheid om je stalen wenteltrap constructief vast te zetten aan de bestaande muren, en er dan vervolgens een prachtige eiken trap van te maken. Zonder allerlei hak en breek werk of complete verbouwingen.

Zie hier de voor en na foto van bovenaf waar je goed kan zien hoe dit gerealiseerd is.


Denk je nu, ja daar wil ik meer van weten, klik dan hier en vul het formulier in, dan maken we een vrijblijvende afspraak.


White wash look

De traprenovaties die wij uitvoeren zijn voornamelijk van eikenhout. Natuurlijk zijn andere houtsoorten ook mogelijk. Maar het eiken laat zich ook goed lenen voor het kleuren en behandelen.

We kunnen beitsen, oliën en andere manieren van kleuren toepassen.

En natuurlijk ook de white wash look. Hierbij worden de nerven van het hout wit gemaakt. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit grijs te maken. Na akkoord van de Traprenovatie, worden er eerst kleurenstalen gemaakt, zodat de juiste kleur gekozen kan worden.Heb je interesse gekregen? Om binnen 24 uur een offerte ontvangen voor een traprenovatie, hoef je alleen dit formulier in te vullen.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page