top of page

Offerte aanvraag

Wil jij ook een traprenovatie met écht hout

Wij werken alleen met echt hout, zoals een parketvloer kwaliteit

Dit is een hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Menig traprenovatie bedrijf gebruikt alleen een kunststof/HPL oftewel laminaat kwaliteit maar rekenen vaak hogere prijzen.

Er zijn veel variabelen die effect hebben op de prijs van een traprenovatie. Zoals materiaal, wat wil je precies gerenoveerd hebben, wil je nog extra's zoals een leuning of LED-verlichting?

Vul nu alle informatie in over jouw trap en ontvang binnen 24 uur een offerte per mail voor uw traprenovatie. 

 

Een prijsindicatie voor traprenovatie geven is lastig omdat er dus zoveel variabelen zijn. Je kan in de categorie 'standaard eiken renovatie' je trap al laten renoveren vanaf €2500,- tot €3500,- afhankelijk van de wensen en extra's. 

De meest uitgebreide versie is de wenteltrap. Deze maken wij dicht, en bekleden wij aan beide kanten. Vanwege constructie en tweezijdige renovatie is dat de meest uitgebreide vorm die we kunnen aanbieden.

De wenteltrap renovatie en open trap renovatie worden niet meegenomen in deze standaard offerte aanvraag. Stuur dan gewoon even een bericht voor een offerte.

 

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

De prijs die je ontvangt per e-mail is een indicatie op basis van de ingevulde informatie. Een vrijblijvend bezoek op locatie is altijd noodzakelijk om de situatie te beoordelen, en een definitieve offerte af te kunnen geven.  

 

Vul het formulier in voor de offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Vul onderstaande informatie zo volledig mogelijk in om een offerte te kunnen ontvangen.

bottom of page